Return to site

Een genuanceerde gids over hoe u contact kunt opnemen met Gmail

· Gmail Nederland

We nemen contact op met Gmail wanneer we bepaalde problemen tegenkomen die eromheen draaien en de meest voorkomende is het opnieuw instellen van het wachtwoord. De andere categorieën omvatten ook het blokkeren van de e-mails van een ongewenste afzender, het opnieuw instellen van de spam-map, het ophalen van verwijderde e-mails, enz. Je moet ook de basisprincipes van Gmail verfraaien om tot nauwkeurige resoluties te komen.

Met de technische expertise van Gmail play klantenservice bellen, zorg ervoor dat u complete oplossingen krijgt voor de meest complexe problemen. Het team is uitgerust met gecertificeerde trainers om de onderstaande problemen op te lossen:

Methode 1: Contact opnemen via het Gmail-ondersteunings centrum

  • Open vanuit de webbrowser van uw computer de Help-pagina van Gmail. Selecteer daaronder de onderwerpcategorieën in het vervolgkeuzemenu. Dit zal de categorie verder uitbreiden voor de gerelateerde onderwerpen. Als je geen idee hebt, kun je de categorie populaire artikelen selecteren.
  • Selecteer vervolgens een van de categorieën onder de titels van het onderwerp en nadat u op de link heeft geklikt, wordt de pagina van het betreffende artikel weergegeven. Bijvoorbeeld beveiliging en privacy.
  • Klik onder de onderwerpkop op een van de links om de pagina te openen. In sommige Help-artikelen moet u mogelijk ook een vragenlijst invullen om het probleem te beschrijven.
  • Zorg ervoor dat u het hele Help-artikel grondig doorneemt voordat u probeert een van de instructies op te volgen. Dit is voldoende om de problemen op te lossen. Zo niet, dan kunt u de helppagina opnieuw bezoeken om een ​​alternatief onderwerp te selecteren.
Verwijderd Gmail account herstellen

Methode 2: Meld de fouten aan Gmail

  • Open het Gmail-account vanuit de browserinstellingen van uw computer. Navigeer bijvoorbeeld in het geval van een inbox-fout naar de fout en zorg ervoor dat deze op het scherm staat.
  • Nadat u op het instellingenpictogram hebt geklikt, wordt hetzelfde met een vervolgkeuzemenu weergegeven. Selecteer hieruit de optie feedback verzenden om een ​​formulier te openen.
  • Typ onder de kolom feedback verzenden handmatig het probleem dat u aan Google wilt melden. U moet ook op het gebied voor het opnemen van screenshot klikken om het probleem op te geven. Klik ten slotte op de verzendknop om de fout te melden.

Naast de bovenstaande stappen voor probleemoplossing, kunt u altijd contact opnemen met de Herstellen Gmail account voor de ultieme oplossingen. Helaas er is geen directe manier om het team te bereiken. In plaats daarvan kunt u het ondersteuningscentrum gebruiken om de bugs op te lossen. U kunt indien nodig ook de Gmail-app bijwerken.

---------------------------------------

Originele bron: https://gmailnummernl.blogspot.com/2020/03/hoe-u-contact-kunt-opnemen-met-gmail.html

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly